1. Optiker GÖTEBORG

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i GÖTEBORG

 

Vill erbjuder så klart möjligheten att undersöka synen i Göteborgs alla butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Missa inte vår flaggskeppsbutik på Korsgatan 13 där du kan göra en synundersökning i Göteborg och hitta inspiration bland tusentals bågar i en exklusiv butiksmiljö. Naturligtvis kan du prova alla bågarna på plats!

I centrala Göteborg har Synsam flera optiker, och i området nära Göteborg finns ytterligare optiker i Västra Frölunda, Partille, Kungälv, Mölndal och Torslanda.

6 optiker i centrala Göteborg

I centrala Göteborg hittar du flera optiker; en på Korsgatan, en i Femmanhuset nära Centralen, en i Nordstan på Östra Hamngatan 28, och ytterligare en central optiker på Kungsgatan. I Linné hittar du en Synsambutik på Järntorget. I Kålltorp finns Synsam Munkebäck på Munkebäckstorget och i Johanneberg hittar du vår optiker på Fridkullagatan, bara ett stenkast från Eklandagatan

6 optiker nära Göteborg

Synsam har också fler optiker i Göteborgsområdet, bland annat i Partille vid Allum Köpcentrum, i Mölndal på Mölndal Galleria och i Västra Frölunda hittar du två olika butiker på Frölunda Torg.

Synsam Amhult heter vår butik i Torslanda och i Kungälv hittar du vår optiker i Kongahalla Center.
 

Bågar och glas

Synsams legitimerade optiker hjälper dig att hitta rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som vi kan individanpassa glas efter just ditt synbeteende!

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit enklare att ha glasögon eller linser! Abonnera på 3 eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!


Boka nu 

Vi finns över hela norden med över 500 butiker.

Här är hittar du Synsams optiker i GÖTEBORG:

Vill du boka en synundersökning i någon av våra andra butiker, välj enkelt i listan nedan.

Välj närmsta butik