1. Optiker GÖTEBORG

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i GÖTEBORG

Om du söker en optiker i Göteborg så är du välkommen att besöka någon av våra sex butiker på lättillgängliga lägen i Göteborg City, Nordstan, Kunggatan, Linne mm.

Vi erbjuder så klart möjligheten att göra synundersökning i Göteborgs alla butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. 

Synsam Flagship Store i Göteborg

Missa inte vår flaggskeppsbutik på Korsgatan 13 där du kan göra en synundersökning i Göteborg och hitta inspiration bland tusentals bågar i en exklusiv butiksmiljö. Naturligtvis kan du prova alla bågarna på plats!

boka synundersökning i Flagship Store Göteborg

 

6 optiker i centrala Göteborg

I centrala Göteborg hittar du flera optiker; en på Korsgatan, en i Femmanhuset nära Centralen, en i Nordstan på Östra Hamngatan 28, och ytterligare en central optiker på Kungsgatan. I Linné hittar du en Synsambutik på Järntorget. I Kålltorp finns Synsam Munkebäck på Munkebäckstorget och i Johanneberg hittar du vår optiker på Fridkullagatan, bara ett stenkast från Eklandagatan

6 optiker nära Göteborg

Synsam har också fler optiker i Göteborgsområdet, bland annat i Partille vid Allum Köpcentrum, i Mölndal på Mölndal Galleria och i Västra Frölunda hittar du två olika butiker på Frölunda Torg. Synsam Amhult heter vår butik i Torslanda och i Kungälv hittar du vår optiker i Kongahalla Center.

Köp glasögon i Göteborg

Synsams legitimerade optiker hjälper dig att hitta rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som vi kan individanpassa glas efter just ditt synbeteende!


Boka nu 
 

Vill du boka en synundersökning i någon av våra andra butiker, välj enkelt i listan nedan.

Välj närmsta butik