Få HJÄLP MED SYN OCH HÖRSEL UNDER SAMMA TAK


Hos våra hörselkliniker kan du få hjälp med syn och hörsel samtidigt.
- Vi är helt unika med att ha både kunniga optiker och audionomer på plats under samma tak, säger Maria Chatziapostolou, legitimerad audionom.

En av tre över 65 år lider av hörselnedsättning. Även ålderssynthet kommer med åldern och gör att du ser sämre på nära håll.
– Därför är det bra att regelbundet gå på kontroller för både hörsel och synen för att få hjälp i tid. Hos oss kan du få hjälp med flera av dina sinnen under samma tak. På så vis slipper du besöka flera olika mottagningar, säger Maria Chatziapostolou. 

Hos Synsam får du en helhetslösning för syn och hörsel

- Under alla mina år som audionom har det alltid varit problem för patienter som bär glasögon och hörapparat. Oftast tänker man inte på hur skalmarna sitter och tvärtom. Det kan vara störande att ha flera saker bakom örat. Hos  Synsams hörselkliniker finns både kunniga optiker och audionomer på plats, säger Maria Chatziapostolou.

I Synsams nya hörselklinikerna hjälper personalen till att hitta rätt båge till hörapparaterna.

- Vi hjälper dig att hitta glasögon som passar med hörapparaten eller att justera skalmarna på de glasögon du har. Det alltid viktigt för oss att hitta lösningar för dig som känns bra och ser snygga ut, säger Maria Chatziapostolou. 
 

SÅ KAN SYNSAM HJÄLPA DIG

Synsam rekommenderar regelbundna undersökningar för att tidigt upptäcka hörselnedsättning. Boka ett besök online eller kontakta oss: 08-525 20 800 alt. info@audionomkliniken.se

Boka hörseltest

I ALLA VÅRA HÖRSELKLINIKER:


- Kunniga audionomer och optiker under samma tak. 

- Syn- och hörselundersökning vid samma tillfälle efter varandra. 

- Hjälp att justera glasögonskalmarna efter hörapparaten och skräddarsydda glasögon för hörapparatanvändare.

- Möjlighet att kombinera hörapprat och glasögonbonnemang med två glasögon.

  1. Hörseltest

Snabbtesta din hörsel online


Gör ett hörseltest online och få svar snabbt. Testet tar bara ett par minuter.

Gör ett hörseltest online