Specifikationer

Beskrivning

Daglig användning av EVER CLEAN® håller linserna helt rena och ger känslan av att bära nya linser varje dag Med denna nya produkt kan linser bäras längre och mer bekvämt. EVER CLEAN® är den effektiva lösningen för kontaktlinsbärare som vill ha maximal komfort och bästa säkerhetsstandard för sina ögon. EVER CLEAN® är ett system som rengör, desinficerar och helt eliminerar proteiner. Den är designad för alla typer av kontaktlinser. Inga konserveringsmedel används och du behöver inte gnugga linserna.

Tabletterna i EVER CLEAN®-systemet är designade med SELF ACTION™-formeln, som ger exceptionellt bra resultat när det gäller att rengöra linserna och hålla dem i perfekt skick. Rengöringen är så noggrann att proteiner tas bort helt, och det är inte längre nödvändigt att rengöra med enzymtabletter.

 EVER CLEAN® klarar även de svåraste att rengöra kontaktlinser som t.ex silikon kontaktlinser.

 EVER CLEAN® tabletten är en vit/grön tablett. Tabletten innehåller ett enzymrengörande ämne och en rengörande "tvål". Förutom katalas innehåller den gröna delen av tabletten även klorofyll och riboflavin, som är naturliga ämnen. Vätskan kommer att anta en grönaktig färg under fasen, användaren kan vara säker på att tabletten har tillsatts i vätskan och därför neutraliserats.

En förpackning innehåller vätska och konsumtion i 1 månad. 300 ml vätska och 30 tabletter.

Everclean Scleral

Linsvätska 300ml + 30 tabletter

314 kr

Varan är tillfälligt slut och kommer att vara tillgänglig igen inom kort

Vänligen använd din enhets standardwebbläsare för att använda denna funktion.

1. Tryck på "●●●" i hörnet

2. Välj användning av din standardwebbläsare

Tillåt webbläsaren att använda din kamera för att fortsätta.

Hoppsan! Det verkar ha uppstått ett fel.