• De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen  kommer att användas för administration av tävlingen. Uppgifterna  kan även komma att användas för marknadsföring av Synsam. Personuppgifterna kommer inte överlåtas eller säljas vidare.
  I samband med publicering av vinnare i tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på synsam.se. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på telefonnummer 08-6192860
  Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. 
  Observera att du inte kan tävla om du är under 18 år.
 • Tävlingen anordnas av Synsam Sverige, P.O. Box 30153 Stockholm
 • För att vara med och tävla måste du ha delat ett inlägg på Instagram där du provar glasögon i vårt digitala provrum Stylelab by Synsam och taggat med #synsam_sv och #melodifestivalen 2017
 • Om ditt bidrag inte är komplett, eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen. Synsam ansvarar inte för att den tävlandes bidrag tillhör någon annan än dig som tävlar.
 • Ditt tävlingsbidrag måste vara oss tillhanda senast den veckan efter den delfinal du besökt.
 • Tävlingens vinnare blir de som enligt juryn tagit bäst bild.
  Juryns beslut kan inte överklagas.
  Juryn består av representanter från Synsam marknadsavdelning.
  Tävlingen är endast öppen för privatpersoner, ej näringsidkare eller anställda hos Synsam (eller familjemedlemmar i samma hushåll som den anställde).
 • Priserna i tävlingen består av två biljetter till finalen av Melodifestivalen 2017 (två biljetter vid varje deltävling, värde 1210 kr) och vid finalen kommer priserna bestå av ett par Ray-Ban, värde 1650 kr. Vinnarna kommer att  meddelas  via kontakt på Instagram. Vinnarna kommer också att med för- och efternamn samt ort annonseras på www.synsam.se
  Priserna är personliga och kan inte överlåtas till annan person.
  Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller andra produkter.
 • Vinnarna ansvarar själv för att betala skatt som uppstår till följd av vinsten.
 • Synsam ansvarar inte för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.
 • Deltar gör man genom att dela ett inlägg där man provar ett par glasögon i vårt digitala provrum. Inlägget ska taggas med #synsam_sv och #melodifestivalen 2017.