Synsam Uddevalla Torp


Adress

Herrestads Torp 212, Torp Köpcenter
451 15 Uddevalla

Telefon: 0522-880 44
E-post: uddevallatorp@synsam.com

Boka synundersökning

Öppet idag
Stängt för dagen

Öppettider
Måndag
10:00-20:00
Tisdag
10:00-20:00
Onsdag
10:00-20:00
Torsdag
10:00-20:00
Fredag
10:00-20:00
Lördag
10:00-18:00
Söndag
10:00-18:00

Din optiker i Karlshamn – välkommen!

Vill du boka en synundersökning hos en optiker i Karlshamn så hittar du vår butik på Drottninggatan 58.

Hos oss kan du göra olika typer av synundersökningar beroende på vad du har för behov. Våra legitimerade optiker i Karlshamn gör en noggrann synundersökning och ser till att du får rätt hjälp. Våra optiker har flera års erfarenhet av optikeryrket och att undersöka dina ögon och kan upptäcka allt ifrån vanliga synfel till olika typer av andra besvär som rör ögonens välmående – oavsett om du har glasögon eller linser eller misstänker att du börjat få försämrad syn.

Om du gör din synundersökning i Karlshamn så kan du välja mellan flera olika typer av syntest:

• Synundersökning glasögon
• Synundersökning linser
• Synundersökning körkort
• Synundersökning för barn och ungdom
• Nytillpassning av linser – för dig som aldrig haft kontaktlinser tidigare.

Köp dina glasögon i Karlshamn

Om du vill köpa glasögon i Karlshamn och behöver hjälp att välja bågar står våra kundrådgivare till tjänst – allt för att du ska hitta glasögon som du ska trivas i. Våra optiker kan hjälpa dig att välja bland hundratals olika modeller av glasögon eller rekommendera några av ytterligare tusentals bågar som går att beställa till butik. Vi har också ett stort utbud av solglasögon från Ray-Ban, Gucci, Marc Jacobs med flera. Du kan så klart få solglasögon slipade i din styrka om du vill.

Synundersökning för glasögon är vår vanligaste synundersökning som passar dig som behöver glasögon eller bara vill kontrollera din syn. Våra optiker gör då en noggrann undersökning av ögonen och synen. Är du också nyfiken på linser hjälper vi dig självklart också med det.

En normal synundersökning tar cirka 30 minuter och utförs på samma sätt i hela landet, även om vissa butiker erbjuder fler sorters synundersökningar. I vår butik i Karlshamn kan du också köpa linsvätska, solglasögon, sportglasögon och andra tillbehör som du kan tänkas behöva.

Välkommen in på synundersökning i Karlshamn!