Specifikationer

Styrka:
-10.00 till -0.25
Baskurva:
8.7
Diameter:
14.2
Användningstid:
Endagslinser
Typ av lins:
Sfäriska
Varumärke:
MiSight
Tillverkare:
Cooper Vision
Material:
Omafilcon A
Vätskehalt:
60%
Hanteringsfärgad:
Ja

Beskrivning

MiSight® 1 day är världens första CE-godkända mjuka kontaktlins med bevisat bromsande effekt av närsynthetsutvecklingen hos barn genom sin innovativa dubbelfokus-design, även kallad ActivControl. Tillpassning av linsen sker hos din optiker för att säkerställa rätt recept och maximal effekt från behandlingen. Du kan endast köpa MiSight® 1 day om du är under pågående behandling och har ett aktivt recept från din Synsambutik. Kontakta din närmsta optiker om du har frågor eller funderingar så berättar vi mer.

MiSight® 1 day har visat minska närsynthetsutvecklingen med i genomsnitt 59 % hos barn jämfört med barn som använde vanliga linser efter tre års användning. Linsen är tillverkad i materialet PC Technology™ som gör att den klarar av att hålla kvar fukten en lång dag i torr miljö och känns därmed lika bekväm på kvällen som på morgonen. Endagslinser är även hälsosamma då man byter till en ny fräsch lins varje dag.

Denna lins är certifierad plastneutral tillsammans med Plastic Bank. Genom att välja Plastic Bank-certifierade linser hjälper du till att minska klimatpåverkan och återvinna plast från havsnära områden. Läs mer om Plastic Bank och våra hållbarhetsinitiativ här.

 

MiSight 1 Day

30 st/box

Abonnemangspris per ask:

295 kr
Månadskostnad för båda ögonen: 590 kr

Denna produkt går endast att abonnera på i butik.


Vänligen använd din enhets standardwebbläsare för att använda denna funktion.

1. Tryck på "●●●" i hörnet

2. Välj användning av din standardwebbläsare

Tillåt webbläsaren att använda din kamera för att fortsätta.

Hoppsan! Det verkar ha uppstått ett fel.