Det här är synsam


Synsam – Sveriges ledande optikkedja har drygt 490 butiker utspridda i Norden. I Sverige hittar du Synsams 170 butiker från Boden i norr, till Ystad i söder. En av våra självklarheter är att erbjuda våra kunder de senaste produkterna inom god kvalitet och mode.

Det här är Synsam

I dag är vi drygt 1 100 anställda i Sverige vilket ger cirka 15 000 personliga möten varje dag. Runt 100 besökare kommer in i varje butik, varje dag. Vår framgång ligger i våra kunniga medarbetare som gör allt för att kunden ska känna sig välkommen, sedd och väl bemött i butiken. Synsam växer hela tiden och nya butiker uppkommer ständigt. Tack vare det letar vi alltid efter nya duktiga förmågor som tillsammans med oss vill vara en del av vår fortsatta utveckling.

Vad vi förväntar oss av dig

 • Vi förväntar oss att du sätter ”laget före jaget”. En av Synsams styrkor är att medarbetarna stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet för ett lustfyllt arbetsklimat.
 • Vi förväntar oss att du är lyhörd för kundens behov. Hos Synsam står kunden i centrum och vi är inte nöjda förrän kunden är nöjd.
 • Vi förväntar oss motivation och servicekänsla. Om du är motiverad, modeintresserad och uppskattar de personliga mötena med kunden finns möjligheterna hos Synsam.
   

Detta kan du förvänta dig av oss

 • Möjlighet att jobba med kvalitetsprodukter och den allra senaste tekniken inom optik. Jobba i fina och moderna butiker.
 • Kompetensutveckling. Vi tycker det är viktigt att behålla och stärka Synsams position som marknadsledande optikkedja och där är givetvis du viktig för oss.
 • Goda karriärmöjligheter internt.
 • Tycka till om och påverka den egna arbetssituationen. Vi uppmuntrar till konstruktiva dialoger medarbetare emellan i ett öppet och fritt arbetsklimat.

Våra värderingar

 • Vi är öppna för nya idéer, åsikter och trender.
 • Vi utvecklas tillsammans.
 • Vi håller vad vi lovar.
 • Vi gör alltid det bästa för våra kunder.
 • Vi är skickliga på det vi gör.
 • Vi visar att vi kan, att vi ser, att vi bryr oss.

Medarbetar- och ledaridé

På Synsam vill vi ge det där lilla extra som gör att kunden kommer tillbaka. I varje undersökning och i varje möte har vi möjlighet att göra skillnad för våra kunder. För att vi ska kunna göra det där lilla extra har vi tagit fram en medarbetaridé och en ledaridé, som handlar om att vi vill vara kompetenta, engagerade, ta ansvar och lära oss nya saker kontinuerligt.

Medarbetaridé
På Synsam är vi skickliga och för oss är det viktigt att stötta och hjälpa varandra. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Medarbetare på Synsam är engagerade och kompetenta. Information och befogenhet att fatta beslut gör att medarbetare på Synsam tar ansvar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i kampen om kunden.

Ledaridé
Ledare på Synsam gör arbetet enkelt och tydligt. Vi är modiga och följer upp våra medarbetare och förstärker det goda arbetet. Vi vill och vågar ge återkoppling på det som kan göras bättre. Vi är öppna för nya idéer och åsikter som skapar inspiration och delaktighet. Vi agerar här och nu.

 1. Till lediga tjänster

Lediga tjänster


Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden? Då är Synsam rätt för dig. Vi letar alltid efter medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga tjänster.

Till lediga tjänster