1. Om du söker en optiker i Malmö så är du välkommen att besöka någon av våra 7 Synsambutiker.

    Optiker i MALMÖ

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i MALMÖ

 

Söker du en optiker i Malmö så är du välkommen att besöka någon av våra sju butiker i centrum, Möllevången, Hyllie, Gamla staden, Västra Staden och Flensburg för att nämna några.

 

Bågar och glas

Synsams legitimerade optiker hjälper dig att hitta rätt glasögon, linsersolglasögon eller sportglasögon. Naturligtvis har vi glasögonbågar för både dam och herr. Vi jobbar med glas av hög kvalitet från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som gör att vi kan anpassa glas efter just ditt synbeteende!

 

Synundersökning i MALMÖ

Vill erbjuder så klart synundersökning i Malmös samtliga butiker – både för glasögon och linser  – och i vissa butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar som grå starr och torra ögon. Här kan du läsa mer om hur en synundersökning på Synsam går till.

Besök gärna någon av våra optiker i Malmö belägna på Södra Förstagatan, Gågatan, Djäknegatan, Triangeln, Mobilia, Emporia eller Hansacompagniet för att få veta mer!

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit lättare att ha glasögon eller linser! Abonnera på tre eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Synundersökning i Malmö bokar du direkt på synsam.se

Boka synundersökning 

Vi finns över hela norden med över 500 butiker.

Här är hittar du Synsams optiker i MALMÖ: