Filtrera

OAKLEY FLIGHT DECK – Goggles

Oakley Flight Deck är goggles för extremskidåkaren som vill se mer. Mer av snöskiftningar i backen, mer av färger, mer av kontraster. Helt enkelt mer av världen.

Skidglasögonmodellen Flight Deck har en stor, utanpåliggande och imskyddsbehandlad sfärisk lins utan störande ram för att maximera synfältet och minimera distraktioner. Glasen går att få med eller utan Oakleys populära Prizm-teknologi.

 1. Oakley Flight Deck Prizm Snow Hi Pink Iridium OO7050-34
  Oakley Flight Deck
  Prizm Snow Hi Pink Iridium OO7050-34
  1 904 kr
 2. Oakley Flight Deck Prizm Snow Rose OO7050-03
  Oakley Flight Deck
  Prizm Snow Rose OO7050-03
  1 542 kr
 3. Oakley Flight Deck Prizm Snow Torch Iridium OO7050-33
  Oakley Flight Deck
  Prizm Snow Torch Iridium OO7050-33
  1 904 kr
 4. Oakley Flight Deck Xm Prizm Snow Sapphire Iridium OO7064-41
  Oakley Flight Deck Xm
  Prizm Snow Sapphire Iridium OO7064-41
  1 904 kr
 5. Oakley Flight Deck Xm Prizm Snow Torch Iridium OO7064-24
  Oakley Flight Deck Xm
  Prizm Snow Torch Iridium OO7064-24
  1 904 kr

Glaset på Oakley Flight Deck är, med enkla handgrepp mellan åken, utbytbar för att kunna maximera varje åk efter de just då rådande väderförhållandena.

Designen är minimalistiskt modern och ytterst formsäker. Oakley Flight Deck är välventilerade, har ett stort synfält och en mycket god hjälmkompabilitet.

Oakley är välkända för sina kvalitetsprodukter och dessa googles gör ingen besviken. Den sfäriska linsen är laddad med avancerad teknik, för att snabbt och effektivt kunna se konturer och kontraster i terrängen. Alla glas har den patenterade Oakley HDO-tekniken. De är dessutom utbytbara, har en effektiv anti-fog teknologi, dubbellins och Oakleys F3 teknologi.

Oakley Flight Deck är så kallade OTG-googles. OTG står för Over-The -Glasses och just dessa har små OTG-uttag i ramen , vilket gör att de passar över de flesta glasögonmodeller.

Dessa googles kommer i två olika storlekar. Flight Deck XM är aningen mindre och brukar oftare köpas av kvinnliga skidåkare. Flight Deck original är en lite större modell som ofta köps av manliga åkare.

Oakleys Flight Deck-skidglasögon är, om inte namnet redan givit dig ledtråden, inspirerat av stridspiloters hjälmar. Tänk Top Gun, tänk Maverick, Goose och Iceman, tänk Tomcats och Mig-plan.