RIGEL Photochromic Hero C5 6417

Varan är tillfälligt slut och kommer att vara tillgänglig igen inom kort

RIGEL - Hero är en ytterst funktionell och snygg båge med olika glas framtagna för att passa de flesta sporter. Bågen är tillverkad av TR90 material som är superlätt, stryktåligt och flexibelt. Det vill säga allt man kan begära av en riktigt bra sportbåge. Bågen är justerbar och passar de flesta ansiktsformer. Modellen Hero uppfyller alla krav en utövare kan tänkas ha då den är utrustad med ergonomiska finesser, mjuk justerbar näsdel och skalmar som går att justera i alla riktningar för maximal komfort. Skalmarna är placerade ovanför ögonhöjd vilket ger ett helt ostört vidvinkelseende Glasen finns att beställa separat och de fyra varianterna täcker de flesta behoven. Glasen är okrossbara och optiskt kompenserade för sin kupning så att du får en korrekt bildåtergivelse. Det går också att få dessa att slipade med din styrka både för avståndsseende och kombination avstånd/nära = Sportprogressiva.

Modellen Hero uppfyller alla krav en utövare kan tänkas ha då den är utrustad med ergonomiska finesser, mjuk justerbar näsdel och skalmar som går att justera i alla riktningar för maximal komfort. Skalmarna är placerade ovanför ögonhöjd vilket ger ett helt ostört vidvinkelseende.

Glasen finns att beställa separat och de fyra varianterna täcker de flesta behoven. Glasen är okrossbara och optiskt kompenserade för sin kupning så att du får en korrekt bildåtergivelse. Det går också att få dessa att slipade med din styrka både för avståndsseende och kombination avstånd/nära = Sportprogressiva.

Passar följande sporter


Padel
Active
High tech
Långfärdsskridskor
Ishockey
Längdskidor
Utförsåkning
Snowboard
Snöskoter
Golf
Fotboll
Löpning
Vattensport
Landsvägscykling
Bordtennis
Badminton
Tennis
Squash
Basket
Innebandy
Handboll
Volleyboll
Ridsport
Motorcykel
Motocross
Vandring
Glaciär
Beachvolleyboll

Specifikationer


Båginformation

Form
Wrap around
Passar till
Vuxen
Färg & mönster
Gröna, Gråa
Varumärke
RIGEL
Material
Plast
Lifestyle
Sports - Active
40 mm
17 mm
64 mm
135 mm

Linsinformation

Linsbeteckning
Photo Clear
UV-skydd
Ja, UV400
Linskategori
0-3
Linsmaterial
Polycarbonate
Okrossbar lins
Ja
Vattenavvisade linsyta
Nej
Kan slipas med styrka
Ja
Anpassad för extremt solljus
Ja
Polariserande glas
Nej
Fotokromatiska glas
Ja

Tillbehör som ingår

Hårt fodral
Ja
Mikrofiberpåse
Ja