Specifikationer

Styrka:
-10.00 till +6.00
Baskurva:
8.7
Diameter:
14.2
Användningstid:
Endagslinser
Typ av lins:
Multifokala / Progressiva
Varumärke:
Proclear
Tillverkare:
Cooper Vision
Material:
Omafilcon A
Vätskehalt:
60%
Hanteringsfärgad:
Ja

Beskrivning

Proclear 1 Day Multifocal är en av Synsams multifokala/progressiva endagslinser från tillverkaren Cooper Vision. Med multifokala linser avhjälper man synfel på både långt- och läsavstånd i en och samma lins.

Proclear 1 Day Multifocal -  progressiva linser med extra fukt

Proclear 1 Day Multifocal är en av Synsams multifokala/progressiva endagslinser från tillverkaren Cooper Vision. Med multifokala linser avhjälper man synfel på både långt- och läsavstånd i en och samma lins.

Linsen är tillverkad i ett PC Hydrogel material för bättre komfort hela dagen och hälsosam användning. Proclear 1 Day Multifocal är idealiskt för dig med nedsatt produktion av tårvätska och är fri från ytbehandlingar och vätningsmedel för bibehållen komfort.

Linsen har en central läsdel med asfärisk design och är utformad med en enda additionsprofil vilket hjälper till att bibehålla avståndsseendet och begränsar kontrastförlusten. Linserna är tillverkade med en rund kantkontur som gör linsen väldigt bekväm och är bättre för ögats hälsa.

Fördelar med endagslinser

Med Proclear 1 Day Multifocal  kan du uppleva alla fördelar med att få en ny fräsch lins varje dag. Endagslinser är utmärkt för dig som har känsliga ögon eller allergier och behöver extra tunna linser. Endagslinser likt Proclear 1 Day Multifocal innebär också minimal skötsel. Perfekt för en aktiv lisvstil alltså!  Lär dig mer om skillnaderna mellan endagslinser och månadslinser.

Proclear 1 Day Multifocal

30 st/box

Synsam säljer denna lins under varumärket EyeQ One-Day Premium Progressive Q3

Abonnemangspris per ask:

299 kr
Månadskostnad för båda ögonen: 598 kr
Styckköpspris per ask:

269 kr

Höger
Vänster
Abonnera
eller

Vänligen använd din enhets standardwebbläsare för att använda denna funktion.

1. Tryck på "●●●" i hörnet

2. Välj användning av din standardwebbläsare

Tillåt webbläsaren att använda din kamera för att fortsätta.

Hoppsan! Det verkar ha uppstått ett fel.