Synsam i samarbete med världsstjärnor


2018-08-09 10:00 - Pressmeddelanden

– Synsam handlar om så mycket mer än glasögon. Vi vill se till personen bakom, vi tar oss tid och vill verkligen se våra kunders behov och utmaningar. Därför är det väldigt roligt att kunna berätta om samarbetet med de här starka individerna, säger Michael Grimborg, koncernmarknadschef på Synsam Group.

De fyra ambassadörerna filmades i sina respektive hemländer, där bland annat Aino Jawo från Icona Pop tog en löprunda i Hammarby Sjöstad i Stockholm och besökte den legendariska X-Levels-studion. Kristofer Hivju bjöd in till sina egna hemtrakter i norska, vidunderligt vackra Ålösund och Helena Christensen mötte upp kamerateamet i Köpenhamn.

-Detta är en fortsättning på vår nya strategi vi genomfört de senaste 30 månaderna och som tar oss till nästa nivå i vår kommunikation, säger VD och Koncernchef Håkan Lundstedt

Kampanjen kommer börja visas den 13 augusti i Sverige, Norge och Danmark.

  • Icona Pop, bestående av Aino Jawo och Caroline Hjelt, är den framgångsrika popduon som förmedlar en stor mängd kreativ energi. De delar sin tid mellan Los Angeles, Sverige och världens musikscener.
  • Kristofer Hivju spelar den populära karaktären Tormund i världssuccén Game of Thrones. Vi ser honom även som Gunvald Larssons efterträdare i Beckfilmerna.
  • Helena Christensen har varit ett världsnamn i 30 år som supermodell och är sinnebilden för en cool, avslappnad dansk estetik. Idag är hon lika proffsig i rollen som fotograf som hon är framför kameran. 
  •  För mer info:

    Michael Grimborg – CMO Synsam Group 070 769 99 99

    Håkan Lundstedt CEO/Koncernchef Synsam Group vxl 08 - 619 28 60