Michael Grimborg är Sveriges Bästa Marknadschef i kategorin Optiker


2016-10-21 12:44 - Pressmeddelanden

På torsdagskvällen utsåg tidningen Resumé för elfte året i rad Sveriges bästa marknadschefer inom 15 olika kategorier med prisutdelning på Berns. En förstärkt attityd och mod att våga sig ut på de okända var framgångsfaktorerna som gjorde Michael Grimborg, CMO Synsam Group till vinnare av Sveriges Bästa Marknadschef i kategorin Optiker.

– Jag är självklart oerhört glad och tacksam över att få ta emot den här fina utmärkelsen Men självklart är vi ett starkt team som tillsammans vridit skutan Synsam mot att bli ett mer kundrivet livsstilsföretag som främst ser till kundens unika behov i olika situationer i livet. Att få stå här idag känns som ett starkt bevis på att den ompositionering vi arbetat med det senaste året uppskattas av kunderna, säger Michael Grimborg, CMO Synsam Group.

Michael Grimborg började sin resa på Synsam Group i september 2015 efter 16 år som försäljningsdirektör på TV4. Han har varit en av flera starka drivkrafter i den omvälvande förändringsresa företaget befunnit sig på det senaste året, inte minst gällande utvecklingen av Synsam Groups varumärke och kommunikation.

Michael vann med motiveringen:

"Med en förstärkt attityd har årets vinnare under ett framgångsrikt år vågat sig ut på okänd mar. Som första optikerkedja synar de sitt erbjudande och sjösätter ett glasögonabonnemang."

Om Synsam Group

Synsam Group är Nordens ledande aktör inom Eye Fashion. Synsam erbjuder ett unikt sortiment av glasögon, solglasögon, linser samt tillbehör för kundens egen stil och unika behov. Utöver detta erbjuder Synsam även en service- och kunskapsnivå inom ögonhälsa av högsta kvalitet. Koncernen är verksam i sju länder, omsätter cirka 3 miljarder SEK och har 2500 anställda i 500 butiker. Butikerna drivs under varumärkena Synsam och Profil Optik. Sedan 2014 ägs Synsam av CVC Capital Partners.