Synsam starkaste varumärket bland svenska optikerkedjor för andra året i rad


2016-09-28 14:23 - Pressmeddelanden

”Synsam har under det senaste året utvecklat sin profil och att nu utses till Sveriges starkaste varumärke inom optikerbranschen är ett direkt kvitto på att svenska folket uppskattar det arbete som görs. För att vinna utmärkelsen Swedish Brand Award måste man vara både en välkänd aktör och ha väldigt nöjda kunder. Parametrar som Synsam levererar bäst på inom sin bransch helt enkelt, säger Peter Wissing, projektledare Evimetrix”

”Vi är otroligt stolta över att tilldelas denna förstaplacering för andra året i rad. Synsam har genomgått stora förändringar under året som gått och bland annat infört ett helt nytt butikskoncept i kombination med ett nytt, unikt abonnemangserbjudande. Då känns det extra bra med en tydlig bekräftelse på att vi har konsumenterna med oss, säger Michael Grimborg, CMO Synsam Group.”

Om undersökningen Sedan 2002 har varumärkesundersökningen
Evimetrix Swedish Brand Award genomförts. Undersökningen är en av Sveriges största mätning av attityder till olika varumärken. I år har 5000 slumpmässigt utvalda konsumenter uttalat sig om 500 varumärken i 35 branscher.