Min glasögongarderob – Marina Kereklidou gör entré i optikvärlden


2016-05-18 13:21 - Pressmeddelanden

Inför sommaren 2016 väljer modeprofilen och Synsams Designchef Marina Kereklidou sina 5 favoritbågar. Hon har ihop med kreatörerna på Studio Bon skapat fem korta filmer för att på sitt eget personliga sätt presentera varför just denna båge får plats i hennes privata sommargarderob 2016.

I filmerna visar Marina upp sin glasögongarderob som består av ett par oftalmiska glasögon och fyra par solglasögon.

- För mig handlar det om att täcka alla mina olika stylingbehov, då mina stilar varierar från casual sporty, klassisk, romantisk, minimalistisk och maximalistisk. I min sommargarderob har jag glasögon som passar alla tillfällen. Flera av mina solglasögon har ljusgraderad lins så att jag även kan använda dem inomhus. Jag har allt från dem som passar ”den lilla svarta” till de senaste statement glasögonen, säger Marina Kereklidou, Designchef på Synsam.

Bågarna kommer finnas i 57 av Synsams butiker runt om i norden från och med den 16 maj.

Se nedan för Marinas beskrivning av de valda glasögonen.

Oftalmiska

1. Tom Ford

En härlig retrokänsla, bågen som för mig in i 70-tals andan. En fjärilsformad modell i havannabrunt acetat med antireflexglas. Ett ställningstagande, ger både tyngd och säkerhet till min glasögongarderob.

Solglasögon

2. Marc Jacobs

Den stora oktogonen i kristallfärgad acetat och röktonad lins, signalerar diskret futurism. Passar till mode i minimalistisk stil eller monokromt mode i ljusa toner.

3. Marc Jacobs

Den platta fronten med de spagettitunna skalmarna ger ett nytt utryck på Lennons favoritform på båge, runda. Även den med tonat glas. En mer casual båge som passar bra till en mer avslappnad dag-look, som sportig denim.

4. Saint Laurent

Den lilla svarta, en tidlös klassiker. Fjärilsformad med mörkt tonat glas. Den är diskret, signalerar god smak och hög kvalité. Passar till allt och är ett måste i en fulländad glasögongarderob.

5. Gucci

De fyrkantiga bågarna som är tonade från ljusrosa till brunt, glitterbeströdda med brunt tonade linser. Solglasögon som ger ett statement, här handlar det om att våga blanda mönster och färger i ett mode som maxar! More is more!

För mer information vänligen kontakta:

Assefa Communication

Latchin Sevigin Johnson

latchin@assefa.se, 070-712 02 56