Idag öppnar Synsam i Bromma Blocks


2015-09-24 08:00 - Pressmeddelanden

Marknadsledande optikkedjan Synsam fortsätter att expandera och idag invigs den nya butiken i Bromma Blocks. Butiken har ett brett utbud av bågar i alla prisklasser, och flera varumärken som bara finns hos Synsam.

Femårsjubilerande Bromma Blocks har ett 80-tal butiker och restauranger där Synsam, med marknadens bredaste sortiment av bågar och glas, ligger centralt med butiker inom mode och inredning som grannar. Butiken satsar på ett stilrent sortiment anpassat efter Brommabon där varumärken som Michael Kors, Dolce & Gabbana och Efva Attling är självklarheter.

 – Det är extra kul att öppna en butik här eftersom många av våra kunder är just Brommabor och nu fylls hyllorna på med det senaste från höstens nyheter, säger Alexandra G-son Kenning, butikschef i den nya butiken.

Butiken är fylld med nyheter som hämtar sin inspiration från 70- och 80-talets bohemiska favoriter. Mjuka linjer, runda former och hantverksmässiga detaljer kännetecknar höstens bågar. Butiken erbjuder marknadens bredaste sortiment av bågar och glas och har varumärken som Boomerang, G-Star, Tom Ford och svenska Vasuma.

Alexandras tre favoriter bland höstens bågar kommer från Tom Ford, Boomerang och Efva Attling. Alla tre finns i butiken i Bromma Blocks.

Butiken har sex medarbetare; två legitimerade optiker och fyra säljare, och erbjuder den senaste tekniken inom optik.

För mer information kontakta:
Linda Härlin, presskontakt, tel: 076-641 99 53, linda.harlin@synsam.com
Alexandra G-son Kenning, butikschef, 0722-19 82 45, bc.brommablocks@synsam.com