Optiker i Växjö

OPTIKER i VÄXJÖ

Boka synundersökning här!

Om du letar efter en optiker i Växjö är du varmt välkommen till en av våra Synsam-butiker. 

Våra rådgivare hjälper dig att hitta rätt bågar som passar just dig och din personliga stil. Självklart har vi snygga glasögon för alla plånböcker!

Om du bor i Växjö och behöver boka synundersökning kan du enkelt göra det hos oss på Synsam. Våra legitimerade optiker gör en noggrann synundersökning och ser till att du får rätt hjälp. Vår personal har flera års erfarenhet av optikeryrket och kan upptäcka allt ifrån vanliga synfel till olika typer av andra besvär. Undersökningen pågår cirka 30 minuter och utförs av våra legitimerade optiker. 

Köpa glasögon Växjö 

På Synsam Växjö är du välkommen när det är dags att köpa glasögon. Välj bland flera exklusiva märken som Ray-Ban, Gucci, Dolce & Gabbana, Tom Ford och Lindberg. Det finns något för alla, oavsett om du vill ha runda, ovala eller rektangulära glasögon. Våra rådgivare ger dig tips och råd om vilka glasögon som passar din ansiktsform.

På Synsam kan du även köpa tillbehör som rengöringsspray och rengöringsduk så att du kan ta hand om dina glasögon på bästa sätt.

Boka synundersökning i en av våra butiker:

SYNSAM VÄXJÖ STORGATAN

Storgatan 17
352 30 Växjö

Telefon: 0470-22208
E-post: vaxjo-storgatan@synsam.com

BOKA SYNUNDERSÖKNING

SYNSAM VÄXJÖ TEGNÉR

Affärshuset Tegnér Storgatan 36, Storgatan 36
351 04 Växjö

Telefon: 0470-125 08
E-post: vaxjo@synsam.com

BOKA SYNUNDERSÖKNING

SYNSAM GRAND SAMARKAND

Hejaregatan 32
352 46 Växjö

Telefon: 0470-29220
E-post: samarkand@synsam.com

BOKA SYNUNDERSÖKNING