Optiker i Örebro

OPTIKER I ÖREBRO

Boka din synundersökning här!

Om du söker en optiker i Örebro är du välkommen att besöka någon av våra 3 butiker, på Kungsgatan 5, Rudbecksgatan 121 eller i Marieberg Galleria strax utanför stan. 

Vi erbjuder naturligtvis synundersökning i Örebro samtliga butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Till exempel kan vi upptäcka ögonsjukdomar som grå starr och torra ögon. Här kan du läsa mer om vad som ingår i en synundersökning.

Köp dina glasögon i Örebro

Synsams legitimerade optiker i Örebro hjälper dig att välja rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser – och naturligtvis har vi glasögonbågar för såväl dam som herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och 3D-mätning som vi kan anpassa glas efter just ditt synbeteende!

Med våra smarta glasögonabonnemang har det aldrig varit lättare att ha glasögon eller linser! Abonnera på tre eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Här hittar du Synsam i Örebro

Vi kan erbjuda flera optiker i Örebro idag: två i centrala Örebor och en strax utanför Örebro, i Marieberg köpcentrum. Välj den optiker som passar bäst!

HOLMQUIST OPTIK SYNSAM MARIEBERG

Marieberg Galleria - Säljarevägen 1
702 36 Örebro

Telefon: 019-17 46 50
E-post: marieberg@synsam.com

BOKA SYNUNDERSÖKNING