1. Om du söker en optiker i Kristianstad så är du välkommen att besöka någon av våra 2 Synsambutiker.

    Optiker i Kristianstad

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i Kristianstad
 

Söker du en optiker i Kristianstad så är du välkommen att besöka någon av våra två butiker Synsam Kristianstad på Östra Storgatan 34 eller Synsam Kristianstad C4 Shopping på 
C4 Shopping Hus 4, Fundationsvägen 17

Bågar och glas

Synsams legitimerade optiker hjälper dig att hitta rätt glasögon, linsersolglasögon eller sportglasögon. Naturligtvis har vi glasögonbågar för både dam och herr. Vi jobbar med glas av hög kvalitet från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som gör att vi kan anpassa glas efter just ditt synbeteende!

Synundersökning i Kristianstad

Vill erbjuder så klart synundersökning i Kristianstads bägge butiker – både för glasögon och linser  – och i vissa butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar som grå starr och torra ögon. Här kan du läsa mer om hur en synundersökning på Synsam går till.

Besök gärna någon av våra optiker i Kristianstad belägna på Östra Storgatan 34 och 
C4 Shopping Hus 4, Fundationsvägen 17

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit lättare att ha glasögon eller linser! Abonnera på tre eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Synundersökning i Kristianstad bokar du direkt på synsam.se

Boka synundersökning 

Vi finns över hela norden med över 500 butiker.

Här är hittar du Synsams optiker i Kristianstad: