Optiker till Europas största Flagship Store för Ögonhälsa och "Life & Style"


Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med 430 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

Sista ansökningsdag

2019-03-31

Kontaktperson

Åsa Ström
General Manager
Telefon: 0708-730577


Är du ansvarsfull, affärsmässigoch innovativ?  Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1?
 
Synsam Group, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, öppnar nu sitt nya Flagship Store som är placerat i hjärtat av Stockholm på Norrmalmstorg. Anläggningen på 700 kvm blir den mest kompletta i Europa och innehåller allt inom Ögonhälsa och Life & Style med en instrumentpark utöver det vanliga.
 
Hos Synsam är Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Vi söker nu en driven optikerstjärna som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur och en koncern som växer med stora tillväxtambitioner inom Ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myoptikontroll. Du får stort eget ansvar och chansen att vidareutvecklas i Synsam Groups förändringsfas, du hittar mer information om Synsam på www.synsam.se .
 
Beskrivning av tjänsten och din profil:
  • I din roll som optiker är du med och bygger upp Synsam nya flagship store med ett team på 25 nya kollegor. Teamkänslan byggs upp från grunden här, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det. 
  • Huvuduppgiften i din roll som optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på allra högsta kliniska nivå.
  • För att lyckas med optiker hos oss så förstår du vikten av att känna in och förstå kundens behov och du värdesätter därför det personliga kundmötet och att skapa långsiktiga kundrelationer högt. Genom att vara lyhörd för kunden och ha en kvalitetsmedvetenhet, vet du att vi får en nöjd kund.  
  • Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter, men även för butikens gemensamma resultat.
  • Du har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen.
  Ansökan
  • Tillträde 7 februari eller enligt överenskommelse.
  • Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om, sök så får vi chansen att presentera ett förslag.
  • Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.
  
Vi söker allt från ögonhälsoansvarig till nyutexaminerad optiker, så ta din chans att sända in din ansökan!